Willany Leó XV

dokumentumfilm

2022 utolsó Trafós Willany Leó előadása után bemutattuk dokumentumfilmünk első verzióját. A dokumentumfilm célja − szervezetünk tevékenységeinek és történetének bemutatása mellett − az, hogy megmutassuk az improvizáció és a támogató közösség megtartásának fontosságát a fiatal előadóművészek életében. 

Szintén prioritás, hogy a Willany Leó története inspirációként szolgálhasson társulatalapításon gondolkozóknak, ezért a film későbbi, teljes verziójával szeretnénk megmutatni, hogyan lett egy alapvetően önszerveződő jam-ből és találkozóhelyből stabilan működő szervezet. A film törekszik az elmúlt 15 évünkről hiteles lenyomatot hagyni, hogy a jövő generációi számára is elérhető legyen szervezetük története.

Operatőrök: Csíkszentmihályi Ajnácska, Ruzsa Rania, Kis Márton, Petike Áron

Vágó: Ruzsa Rania, Petike Áron

Rendező: Petike Áron

Produkciós vezető: Pallag Sára

A Willany Leó munkatársai: Lukács Levente, Szilágyi-Pallag Emese

Művészeti vezető: Grecsó Zoltán

Támogatók

EMMI, NKA, Trafó Kortárs Művészetek Háza

Legyél te is Willany Leó támogató!

Támogasd rendszeres szerdai Trafós estjeinket, kutatásaink és új előadásaink létrejöttét, beavató programjainkat, tervezés alatt álló oktatási projektünket – általában működésünk és fennmaradásunk! Banki átutalással tudsz segíteni nekünk – kérlek, hogy a közlemény rovatba az “ADOMÁNY” szót írd be! 

OTP Bank Nyrt.

HUF: 11701011-21454246-00000000

IBAN: HU24 1176 3017 1721 5880 0000 0000

SWIFT: OTPVHUHB

Köszönjük a bizalmad!