Willany Leó estek a Trafóban – Engelmann András / tohuvab

View Calendar
2024.02.07. 21:30 - 22:30

Willany Leó estek a Trafóban - Engelmann András / tohuvab

Willany Leó estek a Trafóban

Itt mindenki fellép, aki látszik a sötétben!

Februárban új tematikát próbálunk ki szerda esténként. Minden alkalommal lesz valaki a táncosok közül, aki keretet, játékszabályt vagy bármilyen általa gondolt ötletet hoz, ami az aznap esti előadásra hatással lesz. Az improvizáció marad, a kísérletezés irányt kap.

15 éves a Willany Leó. Az előző évadban évek óta velünk dolgozó művészek nagy része külföldre költözött vagy pályaelhagyó lett, a társulat kiadós vérfrissítésen esett át. A 16. évadunkban - ahogy eddig is - a rendszeres szerdai improvizációs előadásaink a táncosok, zenészek és nézők közösségét igyekszik építeni és megtartani, de új kutatással, bemutatóval, workshopokkal és minifesztivállal is készülünk. Fiatalos lendülettel, horizontális működéssel, fejlődő szakmai háttérrel, elképesztő kitartással, rengeteg humorral és szeretettel várunk mindenkit újra, ameddig lehet. Gyertek Leózni!

A Willany Leó előadások koncepciója leginkább az, hogy nincs koncepció. Különböző műfajokból érkező előadók találkoznak a Trafó stúdiójában azzal a céllal, hogy egy olyan előadást hozzanak létre amiről még ők sem tudnak semmit. Kifejezetten arra kérjük a fellépőket, hogy ne hagyják a termen kívül a személyes történéseket, és a “jelenben levéssel” engedjék, hogy az történjen, aminek éppen történnie kell. Így lesz minden előadásunk - ahogy minden napunk - egyszeri és megismételhetetlen. Lassú, gyors, szomorú, megrázó, vicces, szexi, virtuóz, szerelmes, csalódott, nyugodt, nehéz és felemelő. Egyik sem, valami teljesen más, vagy mindegyik egyszerre.

facebook: @willanyleoimproszinhaz
instagram: @willanyleo

Táncosok: Asbót Máté, Bagyinszki Bánk, Engelmann András, Kancsó Luca, Laza Tímea, Pataki Noémi Kata , Thury Zita, Váth Máté

Zenészek: Balázs Dávid, Barhács Claudia, Dánfi Tímea, Krokovay Nóra, Pege Ádám

Fény: Rovó Virág

Asszisztens: Turchányi Zsófia

Zenei vezető: Merkl Tamás

Produkciós vezető: Pallag Sára

A Willany Leó munkatársai: Oberfrank Réka, Szilágyi-Pallag Emese

Művészeti vezető: Grecsó Zoltán

Köszönjük támogatóinknak: EMET, NKTK, NKA, Műhely Alapítvány, Trafó Kortárs Művészetek Háza

jegyárak:
diák: 2 700 Ft
felnőtt: 3600 Ft

Borítókép: Szvoboda Péter