Hajógyár x A38 / Zene X Mozgás

View Calendar

Hajógyár x A38 / Zene X Mozgás - Sub.Lab.Pro▪️Young Majré▪️Vendégek: Jenna Jalonen, Juhász Péter

Hogy lehet egy olyan környezetben naprakész, releváns alkotónak maradni, és tartani a lépést a korral, amely folyamatosan egyre nagyobb elvárásokat és szélesebb skillsetet kíván meg ahhoz, hogy valaki sikeres lehessen? Grecsó Zoltán a Sub.Lab.Pro alapítóival és vezetőivel, vagyis Jenna Jalonennel és Juhász Péterrel beszélget.

De mi is a Sub.Lab.Pro?

A tehetséggondozás az egyik legfontosabb ága minden művészeti tevékenységnek. De hogyan lehet a leghatékonyabban átadni a tudást? Hogyan lehet kialakítani a kreatív gondolkodást, a keretek közül való kitörés vágyát? Olyan szakértőkkel beszélgetünk most, akik szakmai életútjukat arra tették fel, hogy segítsék útjukon a legkiemelkedőbb táncművészeti tehetségeket, és folyamatos előrelépési- és fejlődési lehetőséget biztosítsanak nekik. A Sub.Lab.Pro támogatottjai természetesen performansszal is készülnek, hiszen enélkül nem lehetne teljes az este.

A tánc után pedig a magyar trap szcéna egyik legérdekesebb arca, az énekes/dalszerző Young Majré érkezik a színpadunkra, aki korábbi slam poetry-s sikerei után már a Budapest Park színpadát is bevette.

Házigazda: Grecsó Zoltán

👉 Kapunyitás: 19:00
👉 Program: 20:00 - 21:30

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Borítókép: Gündüz Attila / kellegy.hu

GALÉRIA